Maestro Σεζόν 2: Το Netflix ανακοίνωσε την ώρα που θα ανέβουν όλα τα επεισόδια

Σήμερα το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα σε Netflix και Mega. Η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς είναι γεγονός και μόλις μάθαμε πότε ακριβώς θα βρείτε όλα τα επεισόδια στην streaming υπηρεσία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο MEGA τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, ενώ στο Netflix θα προστεθούν όλα μονομιάς. Έτσι το Netflix έκανε γνωστό ότι και τα 6 νέα επεισόδια θα βρίσκονται διαθέσιμα στις 10:40 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Αυτή δε θα είναι η τελευταία σεζόν του Maestro, καθώς ο Παπακαλιάτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα έρθει ένα ακόμη μέρος -ας το πούμε 3η σεζόν- που θα αποτελείται από 4 επεισόδια. Αυτά τα επεισόδια θα παίξουν τον Οκτώβριο.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για την 2η σεζόν είναι ελάχιστες, αλλά σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Τηλέραμα, θα έχει πολλές εξελίξεις στην ιστορία, ενώ θα προστεθεί και ένας νέος χαρακτήρας που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.

Πηγή: https://unboxholics.com/